Restaurant Messeyne

Reserveren

Over ons

Bij restaurant Messeyne dineer je in een smaakvolle, uitnodigende omgeving. Chef Klaas Lauwers, die zijn signatuur perfectioneerde bij Hof van Cleve en Marcus, serveert seizoensgebonden gerechten waaruit zijn voorliefde voor de moderne Franse keuken spreekt. Het leverde hem een prachtige score van 14 op in de culinaire gids Gault Millau. Restaurant Messeyne is een vaste waarde in de omgeving en de perfecte plaats voor een geslaagd feest, intiem diner of succesvolle zakenlunch.

De faciliteiten

Privé diners

Onze stijlvolle zaal biedt plaats aan groepen tot 45 personen. Zo is restaurant Messeyne de uitgelezen locatie voor een privé diner, babyborrel, familiefeest of rouwmaaltijd.

Salon

Ons gezellige salon kan zowel gebruikt worden om van het aperitief te genieten als voor een privé diner van maximum veertien personen. Ons professionele team zorgt graag voor een menu op maat van uw wensen.

Ruim terras en privé parking

Ons prachtige terras is in de zomer één van de fijnste plekjes om te verpozen in de stad. Heerlijk om het aperitief te nemen met uitzicht op de groene tuin of te dineren in de buitenlucht. Onze privé parking in het centrum van de stad is een extra troef.

Openingsuren

Restaurant Messeyne is van maandag tot vrijdag vanaf twaalf uur open voor de lunch. 's Avonds openen wij om 19 uur, op zaterdag en zondag zijn we dicht.

Vakantie:
Gesloten van 21 juli 2024 tot en met 4 augustus 2024.
Gesloten van 23 december 2024 tot en met 1 januari 2025.

Contacteer ons